web statistics
Skip to main content
Productcode: z200

Prijs: € 145,99

Een Sjaal als een Nocturne: De Zwarte Chiffon Zijden Sjaal met Toefjes van Organza Zijde in de Kleuren van de Regenboog

In de diepe mysterieën van de nacht bij Lovely Shawls, fonkelt onze "Zwarte Chiffon Zijden Sjaal met Toefjes van Organza Zijde in de Kleuren van de Regenboog" als een symfonie van duisternis en kleur. Deze sjaal is meer dan een accessoire; het is een uitdrukking van contrast, een elegante dans van kleuren in de nacht.

Een Sjaal van Contrasten

Deze sjaal vertelt een verhaal van donker en licht, van de nacht die de regenboogkleuren omarmt. De zwarte chiffon zijde vormt het canvas waarop de kleuren van de regenboog als sterren aan de nachtelijke hemel schitteren.

Hoofdkenmerken:

  • Chiffon en Organza Zijde: Gemaakt van de meest verfijnde chiffon en organza zijde, voelt deze sjaal als een tedere streling. Het is licht als een nachtelijke zucht en glanst als sterren aan het firmament.

  • Regenboog Pracht: De toefjes van organza zijde in de kleuren van de regenboog brengen een magische sprankeling aan de sjaal, als een eerbetoon aan diversiteit en schoonheid.

  • Lengte en Lichtvoetigheid: Deze sjaal is extra lang, waardoor je vrijheid hebt om te spelen met verschillende stijlen en het met gratie te draperen.

  • Kunst in Textiel: Elk detail is met liefde en precisie met de hand gemaakt, waardoor deze sjaal een meesterwerk van vakmanschap is.

  • Tijdloze Elegantie: Deze sjaal is een symbool van tijdloze schoonheid. Geschikt voor elke gelegenheid, van romantische avonden tot formele feesten.

Draag deze sjaal, en je draagt een verhaal van contrasten, een herinnering aan de nacht die de kleuren van de dag omhelst. De "Zwarte Chiffon Zijden Sjaal met Toefjes van Organza Zijde in de Kleuren van de Regenboog" is niet zomaar een accessoire; het is een reis door de diepten van de nacht.

Laat jezelf omhullen door de betovering van de nacht. Ontdek het nu en voeg een vleugje mysterie en kleur toe aan elke dag van je leven.

 

Sjaal van zwarte chiffon zijde (180x55cm) met gekleurde toefjes van echte organza zijde in de kleuren van de regenboog (12 kleuren). Heel erg leuk voor de moeder van de bruid of zo.  Je kunt je eigen kleuren bepalen. Deze sjaal is niet in voorraad, maar kan gemaakt worden. Levertijd ongeveer/maximaal 2 weken. Minder kleuren, kleinere prijs. Stuur een mail of app me.